Versace Bright Crystal Dezodorant pre ženy 50 ml

Deostick

Nie je skladom   |  (ID: 14712)
16,88

Popis produktu

Len málokto si nespojí vône značky Versace práve s toaletnou vodou pre ženy Bright Crystal. Bright Crystal je tiež najobľúbenejšia kvetinová vôňa Donatelly Versace. Ovocno-kvetinová vôňa je ukrytá v jedinečnom flakóne s nádychom jemne ružovej farby s uzáverom v tvare drahokamu. Nežná vôňa Versace Bright Crystal dobýva rebríčky najobľúbenejších vôní a podmaní si aj vaše zmysly.

Nežná ovocno-květinová vôňa

Vôňa sladkého, šťavnatého granátového jablka sa vám vryje pod kožu spoločne s ľadovým akordom a yuzu s prvým privoňaním. Srdce vône toaletnej vody Versace Bright Crystal, ktoré je plné kvetinových tónov, sa prelína s akordmi zmyselného pižma, dreva a ambry v základe. Objavte magické spojenie, ktoré si podmaní vaše okolie a urobí z vás neodolateľnú bohyňu s toaletnou vodou Versace Bright Crystal.

Preskúmajte

Loading…
Hodnotenie 4.9

(hodnotené 6x)

  • 100 % zákazníkov odporúča
  • 4x recenzia zákazníkov

Recenzie 4x


Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

Dlhodobo používam a som veľmi spokojná

Recenzia nakupujúceho - Heureka.sk

  • Dlhodobo používam produkt
Veronika
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Neskutocne nádherná prijemna vona odporucam!!!!

lenka
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

vůně je sice příjemná, nicméně deostick vydrží maximálně hodinu, vůně vyčichne a člověk je akorát nepříjemně opatlaný - a to nepatřím k hodně se potícím lidem... navoněná bída

Radka
Recenzia návštevníka - Elnino.sk

Já jsem zklamaná. Vůbec nejhorší výdrž ze všech voňavek, jaké jsem kdy měla. Musím se s ní polít a ani tak není za chvilku cítit. Ani ze mě, ani z oblečení.


Pridajte recenziu a pomôžete ostatným pri výbere.

Vybrali sme pre vás


Doprava:
Platba:
Certifikácia:
Made with by PragueBest